Donacija hrane za živali “Podaj mi tačko”

Dne 11.9.2019 smo v dm drogerie markt d.o.o., poslovalnica M. Sobota, Lendavska 66a, v sklopu njihovega projekta Podaj mi tačko prevzeli donacijo hrane za živali v zavetišču Mala hiša. Za donirano hrano se najlepše zahvaljujemo.

#podajmitačko #dmslovenija

Spet donacija hrane od zaposlenih iz KRKA D.D.

Kot že tradicionalno so nas 13.4.2018 zopet obiskali zaposleni iz tovarne KRKA v Ljutomeru in naše varovance razveselili z zbrano hrano. Za donacijo se jim iskreno zahvaljujemo.
KRKA 13.4.2018

Obisk članov Kluba Prekmurskih študentov

Meseca novembra 2017 so se v zavetišču zbrali člani Kluba Prekmurskih študentov z namenom zbiranja donacij za zavetišče, sprehajanja psov ter druženja z zavetiškimi živalmi.
KPŠ 4.11.2017 (8)

Zbiranje hrane za živali v Lidlu

Tudi letos oktobra je v trgovinah LIDL SLOVENIJA d.o.o. k.d. akcija zbiranja pasje in mačje hrane za zavetišča, ki bo trajala do 29. oktobra 2017. V akcijo je vključeno tudi zavetišče MALA HIŠA d.o.o.
LIDL 24.10.2017 (5)

Zbiranje hrane za živali v Lidlu

Trgovska veriga LIDL v mesecu oktobru zbira hrano za živali po slovenskih zavetiščih. V akcijo je vključeno tudi zavetišče MALA HIŠA d.o.o.

Donacija hrane za pse Dino iz Lek Veterine

Dne 11.10.2013, smo prejeli donacijo hrane za pse DINO iz LEK VETERINE
Iskrena hvala za donirano hrano!

Mala hiša zavetišče za živali d.o.o.

lek-veterina

Premium hrana za pse DINO iz LEKA VETERINE

Briketirana pasja hrana DINO® (www.moj-dino.si) je novost na slovenskem trgu. Narejena je za bolj zahtevne in odgovorne lastnike psov. Psi DINO®-ja zelo radi jedo, njihovi lastniki pa so zadovoljni, saj so kosmatinci zdravi, lepi na pogled in z veliko energije za vsakodnevne norčije.

Kakšne so prednosti Dino hrane za pse:
– vsebuje največji delež svežega, dehidriranega piščančjega mesa (za razliko od konkurence, katere prva sestavina briketov so žita), ribo in riž
– zaradi velikega deleža mesa je hrana dobro prebavljiva, zato je poraba briketov manjša – ne vsebuje škodljivih, umetnih ojačevalcev okusa, dodatkov ali konzervansov – Lek Veterina smo direktni dobavitelj, kar za vas pomeni najugodnejše pogoje nakupa (cena ne narašča po prodajni verigi)
– ne nazadnje hrana DINO predstavlja popolnoma uravnotežen obrok in vsebuje vse sestavine, potrebne za zdrav in pravilen razvoj vašega pasjega ljubljenčka

Vedno imejmo v mislih, da s pametno izbiro in nakupom hrane za pse lahko v veliki meri vplivamo na njihovo zdravje in življenjsko dobo.

Obisk iz ljutomerskega obrata tovarne zdravil KRKA D.D.

19.4.2013 so naše zavetišče ponovno obiskali naši ljutomerski prijatelji iz tovarne zdravil KRKA D.D. Pod geslom »TUDI DOBRODELNOST JE DEL NAS« je med 15. In 20. aprilom 2013 v vseh obratih KRKE D.D. potekal teden humanosti in prostovoljstva. Za uspešen potek zbiranja in prevoz doniranih sredstev sta poskrbela Amadej Seršen in Anica Dobnik.

Varovance našega zavetišča so letos razveselili z zbranimi 232,5 kg hrane za hišne živali, za donacijo se jim iskreno zahvaljujemo.
MALA HIŠA, zavetišče za živali d.o.o.

Donacija zaposlenih iz Obrata Ljutomer, Krka, d. d., Novo mesto

V sklopu Krkinega tedna humanosti in prostovoljstva, ki je potekal od 16.4. – 21.4.2012 pod sloganom Tudi dobrodelnost je del nas, je Krka d.d. tovarna zdravil namenila petek 20.4 v znamenju skrbi za živali. Akcija je potekala ločeno po posameznih obratih Krke d.d. Krka se je odločila, da bo hrano, ki so jo zbrali sodelavci Obrata Ljutomer donirala lokalno. Za uspešen potek zbiranja in prevoz doniranih sredstev sta poskrbela Amadej Seršen in Ivica Sklizović, donacije pa so prihajale od zaposlenih krkašev iz obrata Ljutomer.
Tako so s posameznimi donacijami  od zaposlenih v obratu Ljutomer zbrali skupno 321kg pakirane pripravljene hrane za male živali.
MALA HIŠA zavetišče za živali d.o.o. se donatorju, Krki d.d. prisrčno zahvaljuje za donirano hrano. Veseli smo, da je Krka d.d., obrat Ljutomer v sklopu Krkinega tedna humanosti in prostovoljstva izbral prav Malo hišo, zavetišče za živali za prejemnika donacije in s tem pokazala, da se kot naš najpomembnejši farmacevt še kako dobro zaveda, da so tudi živali naš pomemben življenski sopotnik. Hvala !

Ponovno obisk družbe TUKANO

Hoče 14.7.2011
DONACIJA ZA ZAVETIŠČA V OBLIKI HRANE ZA ŽIVALI LETOS V VREDNOSTI VEČ KOT 20.000,00 €
Kot že vrsto let podjetji Vitakraft Hobby program in Tukano tudi letos organizirata humanitarno akcijo za zapuščene živali.
Podjetji namreč z ljubeznijo do živali skrbita za njihovo vitalnost in zdravje, zato tankočutno gledata na vsako malo živalco, da se dobro počuti.
V četrtek, 14.7.2011 so sponzorji Vitakraft Hobby program d.o.o., Tukano d.o.o. in ROTARY klub PARK Maribor oskrbeli zapuščene živali v Zavetišču Mala hiša Murska sobota, kjer so donacijo z veseljem sprejeli. V juniju letos sta podjetji hrano za zapuščene živali namenili tudi Zavetišču Zonzani v Dramljah ter Zavetišču za živali Maribor. Do konca septembra 2011 bosta podjetji s hrano oskrbeli še 6 zavetišč po Sloveniji.
Podjetji Vitakraft Hobby program in Tukano sta v letu 2010 z akcijo »Ljubitelji živali v Sloveniji za brezskrbno bivanje živali v azilu« podarili preko 10.000 kg hrane sedmim zavetiščem po Sloveniji.
Z veliko vseslovensko humanitarno akcijo nadaljujejo tudi v letu 2011, zato so k sodelovanju povabili naslednja zavetišča:
– ZAVETIŠČE GMAJNICE – Ljubljana
– ZAVETIŠČE ZA MALE ŽIVALI HORJUL – Horjul
– ZAVETIŠČE MARIBOR – društvo za varstvo in proti mučenju živali – Maribor
– ZAVETIŠČE MELI TREBNJE – Trebnje
– ZAVETIŠČE PERUN – Blejska Dobrava
– ZAVETIŠČE ZA ŽIVALI TURK – Novo mesto
– ZAVETIŠČE ZONZANI – Dramlje
– ZAVETIŠČE ZA PSE ŠEMPAS – Gorica
– ZAVETIŠČE MA LA HIŠA -Murska Sobota
Želja podjetij Vitakraft Hobby programa in Tukana je, da skupaj z zavetišči omogočijo boljše bivanje zapuščenim živalim. Poleg tega podjetji opozarjata na vse večji problem zapuščenih živali v zavetiščih in želita v ljudeh vzbuditi čut za humanost, družbeno odgovornost ter željo po pomoči.
S tem namenom so v vseh Tukano centrih po Sloveniji v okviru velike vseslovenske humanitarne akcije organizirali aktivnost, kjer lahko kupci v vseh Tukano centrih po Sloveniji podarite hrano za zapuščene živali tako, da za njo plačate le 10%, ostalih 90% podari Tukano. Akcija traja do 30.9.2011.
Poslanstvo podjetij pa se ne konča zgolj pri podarjeni hrani za Zavetišča po Sloveniji, temveč želijo v ljudeh vzbuditi občutek zavedanja, da hišni ljubljenček ne potrebuje zgolj varnost in ljubezni, temveč je za njegov razvoj in dolgo veselo življenje, potrebna predvsem kakovostna hrana.

Revija KUŽEK

Prihaja edinstvena dvomesečna revija, specializirana za vaše naljubše prijatelje, Kužke.
http://www.kuzek.si/

error: Kopiranje je prepovedano!