Donacija zaposlenih iz Obrata Ljutomer, Krka, d. d., Novo mesto

V sklopu Krkinega tedna humanosti in prostovoljstva, ki je potekal od 16.4. – 21.4.2012 pod sloganom Tudi dobrodelnost je del nas, je Krka d.d. tovarna zdravil namenila petek 20.4 v znamenju skrbi za živali. Akcija je potekala ločeno po posameznih obratih Krke d.d. Krka se je odločila, da bo hrano, ki so jo zbrali sodelavci Obrata Ljutomer donirala lokalno. Za uspešen potek zbiranja in prevoz doniranih sredstev sta poskrbela Amadej Seršen in Ivica Sklizović, donacije pa so prihajale od zaposlenih krkašev iz obrata Ljutomer.
Tako so s posameznimi donacijami  od zaposlenih v obratu Ljutomer zbrali skupno 321kg pakirane pripravljene hrane za male živali.
MALA HIŠA zavetišče za živali d.o.o. se donatorju, Krki d.d. prisrčno zahvaljuje za donirano hrano. Veseli smo, da je Krka d.d., obrat Ljutomer v sklopu Krkinega tedna humanosti in prostovoljstva izbral prav Malo hišo, zavetišče za živali za prejemnika donacije in s tem pokazala, da se kot naš najpomembnejši farmacevt še kako dobro zaveda, da so tudi živali naš pomemben življenski sopotnik. Hvala !

Vpisi komentar

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

error: Kopiranje je prepovedano!