Lidl 2022

Tudi letos oktobra 2022 so v trgovinah LIDL d.o.o. M. Sobota in Lendava imeli akcijo zbiranja hrane za pse in muce. V akcijo je bilo vključeno tudi naše zavetišče Mala hiša zavetišče za živali d.o.o.

edf
edf

Lidl 2021

Tudi letos oktobra 2021 so v trgovinah LIDL d.o.o. M. Sobota in Lendava imeli akcijo zbiranja hrane za pse in muce. V akcijo je bilo vključeno tudi naše zavetišče Mala hiša zavetišče za živali d.o.o.

Lidl 2020

Tudi letos oktobra 2020 so v trgovinah LIDL d.o.o. M. Sobota in Lendava imeli akcijo zbiranja hrane za pse in muce. V akcijo je bilo vključeno tudi naše zavetišče Mala hiša zavetišče za živali d.o.o.

Lidl 2019

Tudi letos oktobra 2019 so v trgovinah LIDL d.o.o. M. Sobota in Lendava imeli akcijo zbiranja hrane za pse in muce. V akcijo je bilo vključeno tudi naše zavetišče Mala hiša zavetišče za živali d.o.o.

Donacija hrane za živali “Podaj mi tačko”

Dne 11.9.2019 smo v dm drogerie markt d.o.o., poslovalnica M. Sobota, Lendavska 66a, v sklopu njihovega projekta Podaj mi tačko prevzeli donacijo hrane za živali v zavetišču Mala hiša. Za donirano hrano se najlepše zahvaljujemo.

#podajmitačko #dmslovenija

Spet donacija hrane od zaposlenih iz KRKA D.D.

Kot že tradicionalno so nas 13.4.2018 zopet obiskali zaposleni iz tovarne KRKA v Ljutomeru in naše varovance razveselili z zbrano hrano. Za donacijo se jim iskreno zahvaljujemo.
KRKA 13.4.2018

Obisk članov Kluba Prekmurskih študentov

Meseca novembra 2017 so se v zavetišču zbrali člani Kluba Prekmurskih študentov z namenom zbiranja donacij za zavetišče, sprehajanja psov ter druženja z zavetiškimi živalmi.
KPŠ 4.11.2017 (8)

Zbiranje hrane za živali v Lidlu

Tudi letos oktobra je v trgovinah LIDL SLOVENIJA d.o.o. k.d. akcija zbiranja pasje in mačje hrane za zavetišča, ki bo trajala do 29. oktobra 2017. V akcijo je vključeno tudi zavetišče MALA HIŠA d.o.o.
LIDL 24.10.2017 (5)

Zbiranje hrane za živali v Lidlu

Trgovska veriga LIDL v mesecu oktobru zbira hrano za živali po slovenskih zavetiščih. V akcijo je vključeno tudi zavetišče MALA HIŠA d.o.o.

Donacija hrane za pse Dino iz Lek Veterine

Dne 11.10.2013, smo prejeli donacijo hrane za pse DINO iz LEK VETERINE
Iskrena hvala za donirano hrano!

Mala hiša zavetišče za živali d.o.o.

lek-veterina

Premium hrana za pse DINO iz LEKA VETERINE

Briketirana pasja hrana DINO® (www.moj-dino.si) je novost na slovenskem trgu. Narejena je za bolj zahtevne in odgovorne lastnike psov. Psi DINO®-ja zelo radi jedo, njihovi lastniki pa so zadovoljni, saj so kosmatinci zdravi, lepi na pogled in z veliko energije za vsakodnevne norčije.

Kakšne so prednosti Dino hrane za pse:
– vsebuje največji delež svežega, dehidriranega piščančjega mesa (za razliko od konkurence, katere prva sestavina briketov so žita), ribo in riž
– zaradi velikega deleža mesa je hrana dobro prebavljiva, zato je poraba briketov manjša – ne vsebuje škodljivih, umetnih ojačevalcev okusa, dodatkov ali konzervansov – Lek Veterina smo direktni dobavitelj, kar za vas pomeni najugodnejše pogoje nakupa (cena ne narašča po prodajni verigi)
– ne nazadnje hrana DINO predstavlja popolnoma uravnotežen obrok in vsebuje vse sestavine, potrebne za zdrav in pravilen razvoj vašega pasjega ljubljenčka

Vedno imejmo v mislih, da s pametno izbiro in nakupom hrane za pse lahko v veliki meri vplivamo na njihovo zdravje in življenjsko dobo.

error: Kopiranje je prepovedano!