Ponovno obisk družbe TUKANO

Hoče 14.7.2011
DONACIJA ZA ZAVETIŠČA V OBLIKI HRANE ZA ŽIVALI LETOS V VREDNOSTI VEČ KOT 20.000,00 €
Kot že vrsto let podjetji Vitakraft Hobby program in Tukano tudi letos organizirata humanitarno akcijo za zapuščene živali.
Podjetji namreč z ljubeznijo do živali skrbita za njihovo vitalnost in zdravje, zato tankočutno gledata na vsako malo živalco, da se dobro počuti.
V četrtek, 14.7.2011 so sponzorji Vitakraft Hobby program d.o.o., Tukano d.o.o. in ROTARY klub PARK Maribor oskrbeli zapuščene živali v Zavetišču Mala hiša Murska sobota, kjer so donacijo z veseljem sprejeli. V juniju letos sta podjetji hrano za zapuščene živali namenili tudi Zavetišču Zonzani v Dramljah ter Zavetišču za živali Maribor. Do konca septembra 2011 bosta podjetji s hrano oskrbeli še 6 zavetišč po Sloveniji.
Podjetji Vitakraft Hobby program in Tukano sta v letu 2010 z akcijo »Ljubitelji živali v Sloveniji za brezskrbno bivanje živali v azilu« podarili preko 10.000 kg hrane sedmim zavetiščem po Sloveniji.
Z veliko vseslovensko humanitarno akcijo nadaljujejo tudi v letu 2011, zato so k sodelovanju povabili naslednja zavetišča:
– ZAVETIŠČE GMAJNICE – Ljubljana
– ZAVETIŠČE ZA MALE ŽIVALI HORJUL – Horjul
– ZAVETIŠČE MARIBOR – društvo za varstvo in proti mučenju živali – Maribor
– ZAVETIŠČE MELI TREBNJE – Trebnje
– ZAVETIŠČE PERUN – Blejska Dobrava
– ZAVETIŠČE ZA ŽIVALI TURK – Novo mesto
– ZAVETIŠČE ZONZANI – Dramlje
– ZAVETIŠČE ZA PSE ŠEMPAS – Gorica
– ZAVETIŠČE MA LA HIŠA -Murska Sobota
Želja podjetij Vitakraft Hobby programa in Tukana je, da skupaj z zavetišči omogočijo boljše bivanje zapuščenim živalim. Poleg tega podjetji opozarjata na vse večji problem zapuščenih živali v zavetiščih in želita v ljudeh vzbuditi čut za humanost, družbeno odgovornost ter željo po pomoči.
S tem namenom so v vseh Tukano centrih po Sloveniji v okviru velike vseslovenske humanitarne akcije organizirali aktivnost, kjer lahko kupci v vseh Tukano centrih po Sloveniji podarite hrano za zapuščene živali tako, da za njo plačate le 10%, ostalih 90% podari Tukano. Akcija traja do 30.9.2011.
Poslanstvo podjetij pa se ne konča zgolj pri podarjeni hrani za Zavetišča po Sloveniji, temveč želijo v ljudeh vzbuditi občutek zavedanja, da hišni ljubljenček ne potrebuje zgolj varnost in ljubezni, temveč je za njegov razvoj in dolgo veselo življenje, potrebna predvsem kakovostna hrana.

Vpisi komentar

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

error: Kopiranje je prepovedano!