Donacija hrane za pse Dino iz Lek Veterine

Dne 11.10.2013, smo prejeli donacijo hrane za pse DINO iz LEK VETERINE
Iskrena hvala za donirano hrano!

Mala hiša zavetišče za živali d.o.o.

lek-veterina

Premium hrana za pse DINO iz LEKA VETERINE

Briketirana pasja hrana DINO® (www.moj-dino.si) je novost na slovenskem trgu. Narejena je za bolj zahtevne in odgovorne lastnike psov. Psi DINO®-ja zelo radi jedo, njihovi lastniki pa so zadovoljni, saj so kosmatinci zdravi, lepi na pogled in z veliko energije za vsakodnevne norčije.

Kakšne so prednosti Dino hrane za pse:
– vsebuje največji delež svežega, dehidriranega piščančjega mesa (za razliko od konkurence, katere prva sestavina briketov so žita), ribo in riž
– zaradi velikega deleža mesa je hrana dobro prebavljiva, zato je poraba briketov manjša – ne vsebuje škodljivih, umetnih ojačevalcev okusa, dodatkov ali konzervansov – Lek Veterina smo direktni dobavitelj, kar za vas pomeni najugodnejše pogoje nakupa (cena ne narašča po prodajni verigi)
– ne nazadnje hrana DINO predstavlja popolnoma uravnotežen obrok in vsebuje vse sestavine, potrebne za zdrav in pravilen razvoj vašega pasjega ljubljenčka

Vedno imejmo v mislih, da s pametno izbiro in nakupom hrane za pse lahko v veliki meri vplivamo na njihovo zdravje in življenjsko dobo.

Komentarji so zaprti.

error: Kopiranje je prepovedano!